Nieuws

(booster)vaccinaties in Bobbejaanland

Het vaccinatiecentrum in Bobbejaanland

In januari kunnen alle kinderen tussen 5 en 11 jaar uit onze eerstelijnszone hun vaccin laten zetten in Bobbejaanland. Ook volwassenen uit onze gemeente, geboren na april 1979, worden uitgenodigd in Bobbejaanland. Inwoners geboren voor 1979, ontvangen een uitnodiging voor Grobbendonk.

Alle uitnodigingen voor kinderen werden ondertussen per post verstuurd. Hou je brievenbus dus in de gaten. Je kan de uitnodiging ook online terugvinden door de eBox van jouw zoon of dochter te activeren via www.myebox.be. Hiervoor heb je wel de KidsID nodig.
 
Van sommige gemeentes uit onze eerstelijnszone, worden ook de volwassen inwoners in januari in Bobbejaanland uitgenodigd voor hun boostervaccinatie. In onze gemeente zijn dit volwassen inwoners geboren na april 1979. Wie voor deze periode is geboren, krijgt een uitnodiging voor het vaccinatiecentrum in Grobbendonk.
 
Opgelet: Enkel 18-plussers komen momenteel in aanmerking voor een boosterprik. Ook krijg je enkel een uitnodiging als de intervalperiode verstreken is na je vorige prik.
 

Bereikbaarheid vaccinatiecentrum Bobbejaanland

Het tijdelijk vaccinatiecentrum in Bobbejaanland is ingericht in Kinderland. Hoe geraak je daar? Via de Olensteenweg draai je de Eerselingenstraat in. Parking D bevindt zich aan de rechterkant aan het einde van de houten schutting. Kinderland ligt naast de parking en is vlot toegankelijk voor rolstoelgebruikers.
 

Vragen?

Heb je nog vragen over je uitnodiging? De uren van het callcenter zijn uitgebreid. Vanaf 3 januari 2022 kan je elke werkdag tussen 9 en 16 uur terecht op het nummer 014 80 09 80. Deze week is het callcenter gesloten, maar je kan je afspraak eenvoudig online boeken.
 
Ben je ziek? Verzet tijdig je afspraak voor vaccinatie. Als je een afspraakcode hebt ontvangen, kan dit online.

Verloop boostercampagne

De boostercampagne loopt bijzonder goed in onze eerstelijnszone. In totaal kreeg al bijna 50% een boosterprik! Daarnaast zijn er ondertussen uitnodigingen vertrokken naar het grootste deel van onze inwoners.
 

Datum van het bericht: donderdag 30 december 2021