Nieuws

De Lilse cadeaubon gaat digitaal

Iemand die een online aankoop doet

De Lilse cadeaubon werd zopas in een digitaal jasje gestoken. Vanaf nu koop je de bon online aan, vanuit je eigen zetel. Wie de bon krijgt, hoeft het bedrag ook niet meer in één keer te spenderen. Het ideale cadeau! Ontdek hier hoe je de bon aankoopt en bij welke handelaars je terechtkan.

Koop hier de digitale cadeaubon aan

Hoe de bon gebruiken?

Wie de cadeaubon aankoopt, doet dit eenvoudig online. Na betaling ontvang je een e-mail met een QR-code. De code kan je printen of op je smartphone laten staan. De bon blijft 1 jaar geldig na aankoopdatum.

Wie de cadeaubon ontvangt, laat de QR-code scannen door de handelaar. Het bedrag van je aankoop wordt automatisch afgetrokken van het totale bedrag. Je hoeft het bedrag dus niet meer in één keer te spenderen. 

Ontdek hier de deelnemende handelaars

 (tip: gebruik Chrome als browser).

Heb je nog een ‘oude’ Lilse cadeaubon? 

Die kan je uiteraard blijven gebruiken tot de datum die op de bon vermeld staat. Bovendien werden o.w.v. corona de bonnen met vervaldatum in 2020 of 2021 met 1 jaar verlengd.

Ben je ondernemer?

Ben je ondernemer en op zoek naar meer informatie over de Lilse cadeaubon of wil je graag deelnemen? Neem dan contact op met ondernemen@lille.be en we sturen je de nodige info.

Datum van het bericht: dinsdag 06 december 2022