Nieuws

De Veiligheidsmonitor: vul jij de enquête in?

Politieregio Turnhout

De overheid organiseert dit najaar opnieuw een grote enquête bij de bevolking over veiligheid en politie: de 'Veiligheidsmonitor'. De kans bestaat dat er ook een enquête in jouw bus valt. Met jouw mening kan de dienstverlening geoptimaliseerd worden.

Met meer dan 128.000 inwoners is politieregio Turnhout na Antwerpen en Mechelen
de derde grootste politiezone in onze provincie. Elke dag opnieuw streeft de politiezone met een korps van zo’n 260 politiemensen in Baarle-Hertog, Beerse, Kasterlee, Lille, Oud-Turnhout, Turnhout en Vosselaar naar een kwaliteitsvolle en professionele dienstverlening.

Enquête in de bus? Vul ze in!

Het spreekt voor zich dat de ene buurt in onze politiezone al wat gevoeliger is voor een bepaalde problematiek dan de andere. Om die pijnpunten nog beter in kaart te kunnen brengen en het beleid voor de komende jaren beter te kunnen afstemmen, organiseert de overheid een grote enquête bij de bevolking over veiligheid en politie: de ‘Veiligheidsmonitor’. Dat is een initiatief van de politie, in samenwerking met de Federale overheidsdienst Binnenlandse Zaken en de lokale besturen.

De kans bestaat dat er ook een enquête in jouw bus valt. Vul het formulier online of digitaal in. Met jouw input kan de dienstverlening geoptimaliseerd worden. Zijn er problemen waarmee je kampt in je directe omgeving? Ervaar je een onveiligheidsgevoel? De Veiligheidsmonitor biedt je de kans om volledig anoniem je mening en ervaringen door te geven zodat de politiezone ermee aan de slag kan.

Meer info op www.besafe.be

Datum van het bericht: dinsdag 31 augustus 2021