Nieuws

Brandhout te koop

logo

Door gebrek aan interesse houden we geen openbare verkoop meer voor hout op stam in het najaar. De Bosgroep Kempen Noord houdt nog wel een verkoop. Enkele loten ervan liggen in onze gemeente.

Op zaterdag 7 oktober 2017 kun je een bod uitbrengen op één of meer van de 61 loten die de Bosgroep Kempen Noord verkoopt. De loten variëren van 1 tot 50m┬│. De loten zijn gelegen in de gemeenten: Arendonk, Beerse, Geel, Herentals, Kasterlee, Lille, Malle, Mol, Olen, Ravels, Retie, Turnhout en Vorselaar. Het gaat daarbij vooral om hout op stam. Bij enkele loten in Kasterlee gaat het om reeds gevelde stammen. Interesse? Kom op 7 oktober om 10 uur naar Sportcentrum Tielenhei, Prijstraat 68 in Kasterlee (Tielen).

Er is een catalogus beschikbaar waarin alle loten beschreven staan. Deze vind je op www.bosgroep.be. De catalogus kan ook afgehaald worden tijdens de kantooruren op het secretariaat van Bosgroep Kempen Noord vzw, Lichtaartsebaan 45, Kasterlee.

Belangrijk: Ben je geïnteresseerd om hout te kopen? Vul dan vooraf het inschrijvingsformulier in dat bij de catalogus zit. Geef dit af bij aankomst op de verkoop en in ruil krijg je een inschrijvingsnummer waarmee geboden kan worden.

Datum van het bericht: maandag 04 september 2017